Rakentamisen ja remontoinnin konsultointipalvelut ammattitaidolla!

Ammattitaitoinen konsultti on korjaus- ja rakentamishankkeessa tarpeellinen, ja se on usein myös edellytys sille, että hankkeen toteutus on teknisesti onnistunut. Tarjoamme konsultointipalveluja kuntoarvioiden, kuntotutkimusten, PTS-suunnitelmien, korjaussuunnitelmien, työselvitysten, energiatodistuksien ja selvityksien laadinnassa sekä muussa konsultoinnissa esim. aurinkokeräimet, aurinkopaneelit, tuulivoimala ja kustannuslaskelmien teko. Tarjoamme myös huoneistoremontin suunnittelu- ja valvontapalveluja.

Kuntokartoituksen tarkoituksena on tarkastella puolueettomasti kohteen rakennustekninen kunto, korjaustarpeet sekä mahdolliset vaurioriskit. Kuntotarkastusraportti on hyvä apuväline peruskorjauksen suunnittelussa.

Kiinteistössä jossain vaiheessa väistämättä vastaavaan tuleviin korjauksiin tulisi varautua ja valmistautua hyvissä ajoin ennakolta niin teknisesti kuin taloudellisestikin. Parhaiten ennakointi tapahtuu kuntoarvion ja siihen liitetyn teknisen PTS-suunnitelman eli pitkän aikavälin kunnossapitosuunnitelman avulla. Ne antavat kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista. Kuntoarvion ja PTS-suunnitelman antaman tiedon pohjalta voidaan aloittaa tulevaan remonttiin valmistautuminen hyvissä ajoin.

Olemme erikoistunut myös energiatodistuksien tekoon ja siihen liittyvään konsultointiin. Palveluihimme kuuluvat mm. energiatodistuksien teko, energiaselvitykset sekä muu alan konsultointi.

 

© 2012 - 2018 Insinööri- ja mittauspalvelu Ässät Oy